Välj en sida

Hans Altenhammar har börjat hos oss som vaktmästare på 50% och kommer att vara en nyckelperson i det operativa hands on arbetet med vår anläggning.

Styrelsen och våra medlemmar hälsar Hans välkommen till oss och vår verksamhet.

Hans är 56 år och gift med Anneli och har fyra barn i åldrarna 12,14,18 och 20 år. Vi har bott i Höllviken i 18 år men flyttade till Hököpinge Kyrkby för cirka två år sedan för att bo på gård, Gamlegård. Hans har jobbat och bedrivit restauranger i större delen av mitt liv, samtidigt jobbat och varit mycket i skog och natur; jagat, fiskat och odlat. För tre år sedan sålde Hans sin restaurang (Siesta på Gamla Väster) och startade ett nytt kapitel i hans liv, ett trädgårds- och fastighetsskötselföretag, Solnäs Trädgårdsservice.

Solnäs är ett företag med huvudsaklig inriktning mot trädgård och yttre fastighetsskötsel, för privatpersoner, företag och föreningar. Vi utför allt från gräsklippning, trädfällning, snöröjning till styling/uppfräschning inför försäljning av fastighet.

Hans tycker om att prestera på en hög professionell nivå och ser mycket fram emot att träffa alla er, både gamla och nya medlemmar.

Translate »