Välj en sida

Nu är väl snart alla tillbaka till sitt normala liv med jobb och andra åtagande?

Det finns väl ingen som har något att klaga på gällande de sommarmånader som vi har fått uppleva i år. Har nog aldrig badat så mycket någonsin och lär kanske inte få göra det under ett par år framåt men då får man leva på de fantastiska månader vi hade 2018.

Sommaren som gick har också inneburit lite omtumlande händelser i klubben och jag tror säkert att Ni vet vilken händelse det var som plötsligt vände upp o ner på en hel del saker. Det har talats om innan att vi saknar ”klubbkänslan” i klubben – men med facit i handen och med alla hjälpsamma medlemmar som frivilligt ställt upp i vått och torrt kan jag berätta att DEN FINNS FORTFARANDE KVAR! om jag skulle nämna alla som hjälpt till under sommarmånaderna skulle detta brev bli väldigt långt. Jag vill tacka ALLA som har gjort denna sommar till en minnesvärd tid och man vet att man ror inte ensam i båten.

Nu stundar en säsong då man skall byta ut det som inte fungerade eller gick i sönder under semestern – sen skall vi försöka få plats med alla båtar – vi har nämligen under denna säsong fått ca 60 nya medlemmar i klubben – och att lägga ”pussel” med dessa båtar och hamnplatser är ingen lätt uppgift för en glad amatör. Nåväl de flesta har fått plats och en del ligger i ”väntan på ” lådan.

Det är inte så att vi har haft semester alla utan haft en del jobb i bakgrunden och då tänker jag först på hamnkaptensrollen – det är med stor glädje vi kan välkomna Per-Jonas Quist som från och med den 10 september kommer att vara den Ni möter när Ni kommer in på hamnkontoret. Ingen är gladare än jag (och min fru). Stefan Rosenqvist kommer att under en tid gå parallellt med Per-Jonas så han har möjlighet att lära in vad bl.a. hösten innebär.

Upptagning av båtar nu under hösten skall som sedvanligt är anmälas till hamnkontoret och då skall även avgiften för landplats vara betald! Upptagningsdagar kommer att aviseras inom kort.

När det gäller hamnen – kommunen – Sjöfartsverket – så har ni nog också räknat ut att här blir det inga besked före den 9 sept. då vi får reda på vem som skall ”styra” i framtiden

Fram till dess ha det gött och grilla inte ihjäl Er för att ta igen de dagar det var förbud!

Rickard Sommarin
Ordf.

Translate »