Välj en sida

Hej Bäste medlem!

Sommaren och semestern börjar gå mot sitt slut och förhoppningsvis håller värmen sig kvar ett tag till.

Nu ser vi framemot de sista sköna seglardagarna och då även turer med motorbåten i lugnt och fridfullt vatten.

Hösten för styrelsen tar sin början redan den 23 augusti då vi kommer att summera verksamheten som har varit igång under sommaren.

Vi har haft hamnvärdar som har hjälpt oss under denna tid och gjort detta med bravur – ett stort tack till Er för på vilket sätt ni har varit båtklubbens ”förlängda arm” mot våra medlemmar och gästande båtar samt husbilar. Det kan också nämnas att vi inte har haft några större incidenter under denna period.

Vid kommande styrelsemöte får vi en indikation på hur många båtar o husbilsgäster vi har haft – och min magkänsla säger att det nog blir ”Old time High!

Sommaren har också inneburit att seglarskolan varit igång under ledning av Patric Meynert och hans duktiga instruktörer som har varit flitiga och förmedlat seglarkunskaper till våra blivande storseglare! Det ryktas om att vi eventuellt har ett gäng som vill fortsätta även en bit inpå höstenkanten. Om det får jag återkomma med längre fram.

Näset runt gick av stapeln den 7 aug. i vanlig ordning och det var ett antal båtar som genomförde tävlingen. Efter seglatsen blev det mat och underhållning – då vi samtidigt hade ”Sunset Festival” nere vid klubbstugan – ett arrangemang med lokala artister – modevisning – m.m.

Jag tror och hoppas att de allra flesta har haft en sommar/semester/ledighet som finns kvar i minnet hösten ut!

Nog för idag! – nu sätter vi igång med höstens göromål.

Ha det bäst !
Rickard Sommarin

Translate »