Välj en sida

Juni månads brev 2017

Nu står väl de flesta med ena benet inne i semestern eller är på god väg. Sommaren har varit framme men försvann och just idag lyser solen som aldrig förr.

Juni månad innebar att klubben genomförde Näset Runt samt efterföljande fest där en hel del båtar kom till start och seglade runt Näset. Tävlingen är lika spännande varje år och så även detta år. Vill passa på att tacka alla som deltog i förberdelser och genomförande av dessa arrangemang – känns skönt att ha så många eldsjälar som hjälper till i föreningen. Bilder finns att beskåda på vår hemsida.

Under juni månad har vi haft en sammankomst med Falsterbonäsets Naturvårds Förening FNF, för att presentera klubbens intentioner om hur vi vill ha det och då framförallt om det gick att genomföra utan att ”trampa” någon naturvårdsförordning på tårna. Jan-Åke Hillarp tyckte att vårt förslag var väl genomtänkt och såg inga större farhågor i det vi vill åstadkomma – lovade draghjälp när vi väl kommer dit hän.

Eftersom det inte blir någon juli månadsbrev (semester) så vill jag gärna berätta att vi hade besök av Unga med synnedsättning Syd från Växjö den 2 juli och det blev en fantastisk dag både för dem och för oss. Om detta kan du läsa mer på vår hemsida där det även finns bilder på ungdomarna. Vilken vilja och kraft det finns hos dessa ungdomar.  Återigen vill jag tacka – Susanne T. i spetsen och alla medlemmar som ställde upp och fick denna dag till att bli ett minne man sent kommer att glömma – ett väl genomfört arrangemang.

Ha en riktigt skön Sommar

Rickard Sommarin
Ordförande

Translate »