Vid årsmötet den 25/3 har vi några nya namn för de flesta i klubben. Vi presenterar dessa med några korta ord här.

Björn Andersson, nyval med ansvar för hamnen
Jag är en 60 årig motorbåtsägare, utbildad till Sjöingenjör men arbetar idag som Skolledare med yrkesutbildning inom teknik. Intresserad av det mesta som har med sjön att göra.

Magnus Olsson, nyval med ansvar för ekonomi
Jag är en 53 årig man som flyttade hem för några år sedan efter 21 år i Australien. Verksam med prestige bilar som Audi o Porsche där jag utförde allt från försäljning, finansiering till leverans. Efter hemkomsten arbetar jag nu på Scania Finans som kundansvarig för region syds största kunder. Har två pojkar på 15 och 18 år och stolt ägare av en Bayliner 2858.

Bo Jönsson, nyval suppleant Fastigheter
60 årig motorbåtsägare. Tycker om att andas in sjöluft. Jobbar som gatubelysningsmontör.

Martin Strandberg, nyval suppleant 
Klubbens mest framgångsrika seglare med OS deltagande på CV´t. Arbetar idag som coach för våra kommande OS seglare och kommer att vara ansvarig för seglingsgymnasiet som börjar till hösten.

Elin Meynert, nyval suppleant marknadsföring
Uppvuxen i Höllviken och lever här tillsammans med sambo och två barn, Millian och Aston. Har varit på havet med pappa Patrik Meynert sedan barnsben och älskar hav och natur. Har jobbat som Visual merchandiser i flera år i modebranschen och driver nu Blomsterbaren i Höllviken.

 

Translate »