Välj en sida

Nu lanserar Eniro.se sjökort som gör det enkelt att hitta information om de svenska farvattnen och planera sommarens semester eller utflykt. Eniro blir därmed först ut med gratis sjökort på Internet.

Sjökorten omfattar hela landets kuststräcka samt de stora sjöarna och fungerar som planeringsverktyg för alla som vill ut på sjön. Sjökorten finns under kartfliken på eniro.se och innehåller data från Lantmäteriet. Detaljinformationen är densamma som finns i kustsjökorten, skärgårdssjökorten, båtsportsjökorten och specialsjökorten. Samtidigt lanseras nya, uppdaterade flygfoton över delar av öst- och västkusten med högre upplösning.

Information från Eniros Gula Sidorna, så som vandrarhem, restauranger och bensinmackar, kan ses direkt i sjökorten. Det är även möjligt att ta ut en rutt genom mätverktyget “mät sträcka” som visar avstånd i nautiska mil och bäring för varje delsträcka. På sjökorten finns även specialinformation om hamnar och naturhamnar samt ett verktyg som visar position som GPS-koordinater.

– Med sjökorten på eniro.se erbjuder vi ett perfekt planeringsverktyg för alla som ska ut på sjön och bidrar till att öppna upp sjölivet inför sommaren. Genom att visa upp företagsinformation från Gula Sidorna direkt på sjökorten kan användarna enkelt se var närmaste affär eller restaurang ligger. Lanseringen av Sjökort är ytterligare ett steg i att stärka Eniros ställning som det ledande lokala söktjänstföretaget på Internet, säger Mikael Mathison, Produktchef kartor och sjökort på eniro.se.

För mer information, pressbilder och film se: www.enirosverige.se Eller bli vän med Eniro Sjökort på Facebook!

För mer information kontakta:
Mikael Mathison, Produktchef Kartor och sjökort på eniro.se, 08-553 310 07, 070-554 2141, mikael.mathison@eniro.com
Emma Grönlund, Presschef Eniro, 08-553 310 75, 076-105 48 00, emma.gronlund@eniro.com
www.enirosverige.se, www.eniro.com

Translate »