Välj en sida

Havets Dag 2015

Banner

Välkomna till en fantastisk dag vid Havet

Kusten och Havet runt Falsterbohalvön både påverkar oss alla och påverkas av oHavets dag_2ss alla, oavsett om man är bofast eller en gästande turist.

Huvudsyftet med dagen är att belysa deras betydelse som livsmiljö och särskilt uppmärksamma förändringarna i dessa samt att visa på det ökade skyddsbehovet för vårt marina kulturlandskap. Dessutom kommer olika verksamheter, som har sin anknytning till vår kust och vårt hav, att presentera sig.

eDu kommer också att få möjligheten att prova på en hel del kul på havet…vad sägs om att åka RIBbåt, paddla kanot, testa Vindsurfing eller Stand Up Paddle eller varför inte sätta Segel och ge dig ut i det blå i en av klubbens Jollar

Aktiviteterna passar för alla oavsett om du är ung eller äldre, garvad Sjöbuse eller en Landkrabba

 

Microsoft PowerPoint - 2013-01-24 SKHC

 

Under våren har verkligen ordet Marinarkeologi satt sitt namn på kartan runt Falsterbonäset.
Lunds Universitets Havsresan har varit ett flitigt ämne i medierna. Havsresan kommer vara med och presentera de upptäckter som man gjorde under 
våren kring flygplansvraken från andra världskriget WWII.

 

 


HD5

 

Kampen fortsätter! Fjorårets sjöslag bland de politiska partierna i Vellinge kommun fortsätter genom Kanalkampen, en tävling där politikerna får visa vad dom går för i både samarbete, styrka och engagemang.

 

Till vänster hittar du all information du kan tänkas behöva.

VÄLKOMMEN!


Translate »