Lions Club Reng Höllviken sponsrar FBK:s seglarskola med 15.000:-!

Lions Club i Höllviken är en mycket aktiv klubb som årligen skänker cirka 450.000 kronor internationellt, nationellt och lokalt. Internationellt har Lions kamp mot onödig blindhet haft högsta prioritet och under de senaste åren har bidrag från Lions i Höllviken räddat synen på 4.800 personer i olika delar av världen. Nationellt har drogbekämpning prioriterats och lokalt har klubben valt att främst stödja drogbekämpning och ungdomsverksamhet i olika former.

– Vi har redan tidigare uppmärksammat FBK:s aktiva ungdomsverksamhet genom att sponsra en enskild framgångsrik jolleseglare och senast skänka en Optimistjolle. Det känns därför naturligt att fortsätta stödja FBK:s ambitiösa ungdomsverksamhet och önska lycka till med seglarskolan 2009, säger lions president Gert Mårtensson.

– Vi har ambitionen att fortsätta utveckla vår ungdomsverksamhet och där har seglarskolan en nyckelroll, säger FBK:s ordförande Lars-Erik Möller.
Lars-Erik framförde FBK:s tack till Lions Club Reng Höllviken och hälsade Lions välkoma som sponsor till seglarskolan. Han passade också på att än en gång tacka för Optimistjollen och upplyste, med glimten i ögat, att den döpts till “Lionett”…

Translate »