Nu kan vi snart lägga 2015 bakom oss och istället blicka framåt mot ett spännande 2016, -17, -18……o.s.v.. Visst ska vi ta lärdom av det som varit, men det är på nuet och framtiden vi ska ha full fokus. Det är där vi ska lägga vår kraft och energi!

Ingen vet vad framtiden har i sitt sköte brukar det ibland heta. Det är delvis sant, men en del vet vi, annat kan vi ana oss till och det kommer säkert att inträffa ett och annat oförutsett. Vi måste dock vara rustade att möta en föränderlig framtid. Vi får absolut inte huka oss för framtiden utan vi måste alla ta aktiv del i att gemensamt forma och utveckla vår klubb och vår hamn. Viktigast nu är att stärka klubbkänslan, vi-andan och engagemanget för klubben baserad på ömsesidig respekt och förtroende. I mötet med medlemmarna känner jag att vi är på god väg. Idel glada och positiva anleten och ”gnället” verkar ha blåst bort med höststormarna.

Över 40 personer på en spontan sopplunch en torsdag i november. 60 personer på trevlig lussefika och god uppslutning vid söndagsfikat är tydliga tecken att bygga vidare på. Ett par fina pepparkakshus i klubbhuset vittnar också om att våra yngsta medlemmar är aktiva fast jollarna ligger på land!

Närmast på agendan står extra medlemsmöte för att utse ny valberedning 14 januari. Därefter väntar årsmöte i slutet av mars.

Jag vill återigen uppmana alla som känner för att ta en aktivare roll i klubben, eller har förslag till vem man vill se som företrädare för FBK att ta kontakt med hamnkontoret eller någon av oss i styrelsen!

God jul och Gott Nytt År! 

Börje

Translate »