Välj en sida

Februari är ju som bekant en månad som bara ”passerar” utan att man vet vad som har hänt och den går fortare än andra månader. Detta till trots har det hänt en del i föreningen – som till exempel ett utskick till alla medlemmar som har motorbåt och är intresserad av att starta igång en motorbåts sektion. Fick en hel del svar och de som svarade har blivit kallad till ett ”uppstartsmöte” i början på mars. Skall bli trevligt att vi äntligen kan få igång ytterligare en kommitté och på detta vis få fler involverade i vad som händer i föreningen samt få dem med på olika typer av arrangemang som t.ex. Näset runt och liknande. Av de svar som kom in var det bl.a. önskemål om olika former av utbildning såsom motorkunskap – navigation och båtens olika funktioner samt hur man enkelt och smidigt lägger till med en båt. Vi ser framemot vårt första möte.

Under februari görs också förberedelserna inför Årsmötet i mars med utskick av avisering och sen framtagande av verksamhetsberättelse för 2018 och de dokument som skall vara underlag för mötet.

FBK har haft ett möte med Ali som är vår restauratör och gått igenom med honom vilket behov/önskemål klubben har på den kommande menyn. Hoppas att fler tycker att menyn är tilltalande och att vi får många båtägare/gäster som besöker” Näset by the sea”

Dialogen med Vellinge kommun fortskrider och vid det senaste mötet med Martina Ljung, som är projektledare för vad som komma skall i hamnen – var det ett givande möte där våra synpunkter och önskemål stämde ganska väl in på kommunens ambitioner. Vi ser med tillförsikt framemot fortsatt dialog och ett resultat som ligger i linje med det som Visionsgruppen har tagit fram.

Vi har haft väldigt många föreläsare på våra ”söndagsfikor” och fler blir det – så glöm inte att läsa utskicken om dessa! och deltag gärna – väldigt intressant.

Allt för denna gång – glöm inte Årsmötet den 28 mars! Väl mött!
Rickard Sommarin
Ordf.

Translate »