Välj en sida

Nu är vi där! Värmen har kommit båten är i sjön och semestern närmar sig med stormsteg!

Våra långväga gäster – Lasse o Sanna – var nu färdiga för att dra vidare ut i vida världen (Danmark) och som ”tack för allt” anordnades en liten avskedsfest för dessa två jättetrevliga personer. De har under sin vistelse i båtklubben hjälpt till med att hålla rent och snyggt – inte bara i klubbhuset utan även i duschar och toaletterna och vi fick även hjälp med service på våra utombordsmotorer! Vi önskar de lycka och hälsar dem välkomna tillbaka.

Vellinge Lokaltidning var nere i hamnen och gjorde ett reportage om vår seglar skola och dess ”nystart” – ett bra reportage där instruktörerna och ansvariga för ungdomssektionen fick berätta hur de hade lagt upp kurserna med allt vad det innebär med sjömanskap – hur man agerar i olika situationer och händelser – som t.ex. om en olycka skulle vara framme – hur man agerar på sjön i olika situationer – detta gick att läsa i det nyframtagna kompendiet som ansvariga inom ungdomskommittén tagit fram. Föräldrar som anmält kommande OS- kandidater till dessa kurser kan ”sitta lugnt i båten” det var ett väldigt bra och välskrivet – informativt dokument.

Livet går vidare – så också månadsbreven från FBK, men under juli månad kommer det inte ut något brev – då ”skribenten” har tagit semester, men vill redan nu önska ALLA

EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR OCH SEMESTER

Translate »