Välj en sida

Hej Alla i denna ”upp och ner vända värld”.
Jag hoppas att Ni alla har varit förskonade från Coronasmittan och har kunnat leva ett nåt så när drägligt liv!

Detta år har inneburit att man levt i en bubbla – allt (det mesta) har blivit inställt och man har inte kunnat träffa de personer man normalt har träffat under året.

Styrelsemötena har trots allt blivit genomförda – ibland digitalt och på senare tid nere på klubben –väl distanserat i klubbhuset men nu när de nya restriktionerna kom, har vi blivit tvungna att ha möte med Microsoft Teams (ett digitalt program där alla sitter hemma i sin kammare och deltar) för att mötena skall kunna genomföras efter de ”normer” vi har.

Båtklubben har fungerat bra trots alla restriktioner och vi kämpar på efter bästa förmåga! Några revolutionerande överenskommelser har inte skett varken med Vellinge kommun eller  Sjöfartsverket.

Nu har vi både årsmötet från i mars och höstmötet som har blivit inställda vilket följaktligen innebär att det kommer att bli ett MEGA-möte i mars 2021. Vi kommer att fixa det också!

Inför stundande helger vill jag passa på att önska Er en skön vinter och mysiga helgdagar och samtidigt ett förmaningsord på vägen:

Var rädda om Er!
Rickard

Translate »