Välj en sida

Hej medlemmar!

Började för en tid sedan att skriva Novembers månadsbrev och i samband med detta fick Vi ett smärtsamt besked om att en medlem – både i klubben och i styrelsen plötsligt hade gått ur tiden. Just vid sådana händelser börjar man tänka irrationellt och de två hjärncellerna kommunicerade inte längre med varandra så nu får det bli ett brev både för november och december..

I november hade vi som bekant ett välbesökt höstmöte där bl.a. Martin Eliasson hyllades som mästare i klubbseglingar 2018 (15 seglingar) och Per-Jonas Qvist som klubbmästare 2018. Allt finns att beskåda på hemsidan – både resultatlistor och ”vinterbadet” där någon glömde släppa taget på vinnaren!  FBK tackade också ett antal (5) personer som under året har varit klubben extra behjälpliga med allehanda uppgifter:
TACK FÖR ATT NI FINNS!

I övrigt togs det, en andra och sista gång, beslut att ändringar av hamnreglementet numera ligger på beslut tagna av medlemmar. Beslutet togs med omedelbar justering vilket innebär att det gäller omgående.

Vi har även varit på möte med Vellinge kommun och denna gång var det bl.a. antal broöppningar som var på tapeten. Någon politiker i kommunen vill väsentligt skära ned på antalet broöppningar under dygnet och där klubben presenterade förslag på förbättringar/förändringar som med största sannolikhet kan minimera öppettiderna och som delgavs kommunen. Detta förslag skickades även till Vägverket och Sjöfartsverket. Vi avvaktar vidare diskussioner och kommentarer från berörda!

Aktivitetskommittén har haft välbesökta arrangemang och det senaste var Glögg och Lussekatter med ett 30-tal gäster.

Vill redan nu önska ALLA medlemmar en riktigt:

GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR

Rickard Sommarin
/Ordf.

Translate »