Med en titt i backspegeln – blev december månad vad vi hade tänkt oss?

Fick vi de julklappar som stod överst på önskelistan? Blev det en vit jul?

Liknade Tomten inte någon man känner? Säljer de Kvällsposten kl 20.00 en julafton?

Oavsett vilket så började december i ett lugnt tempo – några enstaka möten med SSRS och SFV som kanske mest var en ”artighetsträff” för att känna varandra på pulsen och diskutera hur ”landet låg”. Ett brev gick iväg till de styrande i kommunen om hur de ställer sig till att ge lite draghjälp till vårt projekt Flyttbryggor – ett svar har inkommit och en invit från kommunens sida att träffas och diskutera vidare i frågan. Trevligt initiativ!

Inte att förglömma är klubbens julbord till styrelseledamöter ett tack för det gångna året och det arbete var och en har lagt ner vid våra möten, dessutom var våra hedersmedlemmar inbjudna för det är ju inte utan anledning som man blir hedersmedlem.

Den sedvanliga Glöggaftonen var väldigt välbesökt och det tyder på att de flesta i klubben nu sitter i samma båt och styr åt samma håll!

Det var väl nästan så att man satt sillen och snapsen i fel strupe när stormen Urd kom in vältandes över vår kust den 26 dec. Men enligt uppgifter från de personer som var nere och tittade till hamnen och gjorde några extra halvslag med tamparna, så var det bara smärre skador den åstadkommit.

Med detta bakom oss och 2017 framför oss vill jag till Er Alla önska

En God Fortsättning På Det Nya Året!

Rickard Sommarin
Ordf.

Translate »