Nu har båtsäsongen börjat och många har fått sina båtar i sjön och masten på plats – östra hamnplan börjar sakta men säkert tömmas och det är endast några få båtar kvar – sen är det bara ”konstverken” kvar som kanske inte är någon prydnad för området.

På fronten gällande vår framtid har vi inte fått någon information om vi är på väg till vänster eller höger och vet i och med detta inte mer än vad vi visste i januari. Kan kännas lite frustrerande då vi lägger ner så mycket energi på hamnen och båtklubben för att vi skall kunna möta behovet av gästande båtars krav och önskemål och även ge våra medlemmar en hamn man kan vara stolt över. Skam den som ger sig – vi jobbar frenetiskt vidare med hopp om att vi gör rätt saker och saker rätt.

Maj månad var också en månad då allting höll på att rasa samman då vår nyanställda hamnkapten gick ur tiden. En chock som alla och envar har svårt att komma över. Vi minns honom som en duktig glad och skämtsam person, men som nu har lämnat oss.

En sommar har infunnit sig och med denna en fantastisk värme och många medlemmar har suttit nere i hamnen över en kopp kaffe vilket har varit ett trevligt inslag – man hoppas ju att denna tidiga sommar och värme skall hålla i sig länge så att alla får den sol och värme och vila som behövs efter att ha varit på sin arbetsplatst i ett helt år.

Med dessa ord vill jag passa på att tacka ALLA som ställt upp under året och då också hjälpt till för att lösa en hel del problem som har uppkommit samt önska ALLA en riktigt skön sommar – så hörs vi i augusti men vi ses i hamnen för jag är där alltid (enl. min fru)…
Rickard Sommarin
Ordf.

Translate »