granbarr

Denna tid på året är det mörkt när man går till jobbet och lika mörkt när man tar sig hem och det som eventuellt skulle kunna lysa upp i mörkret är faktiskt lite snö, men det är väl inte alla som vill ha det förrän till Julafton.

Innan vi kommer dit är det en hel del som har hänt i klubben sen sist.

Det förs löpande diskussioner om hamnens framtid och här har vi haft möte med SSRS om var de bäst skulle kunna vara i hamnen på en trygg och säker men ändå optimal plats för att snabbt och smidigt kunna ta sig ut till nödställda eller andra som har behov av hjälp. Diskussionen fortsätter och det finns en del förslag hur detta skall kunna fungera.

Höstmötet avlöpte utan några större ovationer och numera kan 75+ARE vara delaktiga i klubbtjänstgöringar utan att behöva göra något om han/hon inte vill – däremot var det ”nästan” ett krav att man skulle deltaga – i alla fall till fikat, eftersom klubbtjänstgöringen numera sammanfaller med söndagsfikat och att vi ju vill se så många medlemmar som möjligt i klubbstugan.

Det finns en hel del personer som alltid ställer upp för klubben i vått och torrt och som man kan lita på att de finns till hands om man behöver hjälp. Klubben bjöd på en liten bit mat och dricka och vi vill återigen framföra klubbens stora TACK för att Ni finns!

Till sist men inte minst så har Visionsgruppen träffat Vellinge kommuns ledande politiker där vi fick en genomgång av hur utfallet blev avseende inkomna skrivelser från kommuninnevånare – föreningar och myndigheter. En mer utförlig text finns redan på hemsidan att beskåda.

Glöm nu inte att köpa julklappar till nära och kära – alla har varit snälla………..

………………….för TOMTEN FINNStomte

Translate »