Välj en sida

Månadsbrev oktobergult-hostlov

Hösten har anlänt med besked och med den alla MÅSTEN som skall göras innan båten står i säkert förvar på land – avtvättad och ”inkapslad” för att ta emot vinterns karga väderlek.

Blev nu sommaren som man hade tänkt sig och hoppats på? Fick man uppleva många nya och spännande farvatten – blev det någon ny hamn som man kunde skriva om i loggboken, och som man gärna besöker igen?

De flesta är säkert nöjda med sina seglatser får vi hoppas, för vi hade ju en varm och härlig sommar (om vi jämför med året innan)

På ”himmaplan” har vi brottats med en del problem som vi har försökt att lösa på bästa sätt – dock kvarstår att bl.a. ta tag i vår framtida hamn som ligger oss alla varmt om hjärtat.

Inbjudan har kommit från Vellinge kommun om ett möte där vi skall diskutera fram en lösning, som förhoppningsvis kommer att ses som positivt för båda parter och klubbens medlemmar.

orange-hostlovNär vi nu går in i ”dvala” fram till nästa säsong, vill jag ändå flagga för de aktiviteter, såsom föreläsningar, kurser, söndagsfika m.m. som klubben kommer att anordna under den mörka tid vi har framför oss.

Närmast på agendan står Höstmötet där jag hoppas att många kommer och hör vad som gjorts under året och vad som planeras inför 2017.

Glöm inte hålla ett öga på vår hemsida – där mycket information finns att hämta.

Hösten har ytterligare en positiv sida – den klär naturen i en massa färgsprakande färger – upplev den på nära håll i skog och mark.

Rickard Sommarin
Ordf.

Translate »