Välj en sida

Om man tittar i backspegeln så är väl inte de sommarmånader som vi fått uppleva i år något som går till historien som de varmaste och soligaste! Men trots detta har vi nog fått några bra seglatser under sommaren/semestern med eller utan krångel såsom el-fel – motorfel – eller andra små fel som livar upp stämningen inombords.

Upptagningsdagarna är redan igång och då får man plötsligt en tankeställare ”Är vi redan där” och det gör inte saken bättre att läsa att däckfirmorna byter till vinterdäck redan nu!

Kontakten med Kommunen och Sjöfartsverket om vad som skall ske med hamnen har inte flödat i överkant. Vi står lika oinformerad nu som tidigare och skam den som ger sig – har begärt ett möte med ledande politiker i kommunen för att få svar på de frågor vi har idag och som är avgörande för vår framtid i hamnen och klubbens medlemmar.

I skrivande stund aviserar metrologerna om kraftiga vindar upp till 25 meter per sekund och då gäller det för de (oss) som inte fått upp båten att kolla lite extra på förtöjningarna – hösten är i antågande! Så är även klubbtjänstgöringen då vi hjälps åt att återställa och vinterförvara vårt material – båtar – m.m.

Styrelsen arbetar med att ta fram underlag till höstmötet som jag hoppas att alla har fått utskick till och som har bokat in denna dag 15 nov. kl. 19.00.

Väl mött nu i höst!
Rickard Sommarin
Ordförande

Translate »