Juni månad – försvann som en avlöning!

Tiden går just för tillfället väldigt fort och det kan bero på att det har varit lite hektiskt den sista tiden så även i juni månad som har präglats av att ta fram båtklubbens visioner för ett framtida förslag på hur vi medlemmar vill att vår hamn skall se ut i framtiden.

Alla medlemmar har blivit inbjudna till att beskåda förslaget – som blev mycket uppskattat och välbesökt. TACK Visionsgruppen! Ni fick mycket beröm för det framtagna förslaget!

Massmedia (SDS) har varit på besök och fått information om hur ”vi” vill ha det fortsättningsvis i hamnen och det blev en stor artikel i tidningen som det gick att läsa om den 24 juni.

Sjöfartsverket har återigen varit nere och gjort mätningar och dessa visade sig först att marken sjunkit ca 6 cm och då började hjärtat slå i otakt – men visade sig sen att det var en felmätning och att allt var OK.

Vi har också skickat in en ”ny” ansökan om arrendeavtal avseende hamnplan på nordöstra sidan och inväntar besked/avtal från Sjöfartsverket.

Nu väntar oss något man gått och längtat efter i ett helt år – Semester – med allt vad det innebär med grillning – seglatser – nya hamnar – bad – hängmatta, samt lugn och ro!

Återkommer med juli månads händelser i mitten på augusti, då ni kan läsa vad som hände på Näset Runt och vem som vann (fast det vet Ni nog redan) men fram till dess får Ni ALLA ha en skön sommar och semester – livet går vidare – det kommer säkert att hända mycket under hösten.

Rickard Sommarin Ordf.juni månadsbrev 16

 

Translate »