Välj en sida

Internationella Världsvattendagen genomförs för att skapa intresse och fokus på vikten av vatten och att verka för en hållbar förvaltning av världens vattentillgångar.

Vi som medlemmar, både ur ett fritidsintresse som konsumenter av vatten, kan i allra högsta grad påverka våra vattentillgångar.

Missa inte den 22 mars klockan 18.30. Vi ses i klubbhuset för att belysa frågorna om våra vattentillgångar tillika informera om den kommande Havsresan. Anmälan, se nedan och denna gör du senast den 20 mars.

FBK kommer tillsammans med Lunds Tekniska Högskola, Skånes Kust- och Havscenter och Malmö Muséer engagera sig i frågorna om havet under Havsresan. Havsresan kommer att verka runt Falsterbonäset och oxå ha sin centrala punkt just vid Falsterbokanalen. Arrangemanet kommer att vara delad i en sk. Fältvecka (slutet på maj, början juni) och en Publik vecka (sista veckan under juli) allt kommer att avslutas med Havets Dag den 29 juli. Havets Dag är nog bekant för de flesta av oss inom FBK, det är ett arrangemang som FBK varit delaktiga i under de senaste fyra åren.

Under denna kvällen kommer vi att informera om Havsresan, vill ni engagera och vara med under denna resa är ni mer än välkomna. Förutom Havsresan så kommer vi att belysa frågeställningar om våra vattentillgångar, bl.a. genom ett Quiz…..prispall är givetvis en självklarhet.

Vill du ta del av mer information om Havsresan – klicka här
 

Mycket välkommen

 Anmäl dig här! 

Translate »