Hej alla ungdomar!

Båtsäsongen börjar närma sig med stormsteg och vi kommer att ha lika god  service i hamnen även denna säsong – som har upplevts väldigt positivt både bland medlemmar men även ibland gästande besättningar som har stannat till i vår hamn!

För att nu leva upp till vårt rykte skulle vi behöva hjälp! Det är möjligtvis inte så att det finns någon trevlig och positiv ungdom som du/ni känner som skulle vilja ha ett sommarjobb som ”Hamnvärd” till sommaren?

Du ska vara 16  år fyllda – ha ett trevligt och positivt sätt och som kan hjälpa till i båtklubben under ett par veckor till sommaren.

Förstå och tala Engelska (merit om även tyska ingår i kunnandet) vara behjälplig om något problem dyker upp. Vid behov, se till att båtgäster får hjälp med att hitta en ledig plats i hamnen, visa gästerna tillrätta var de olika faciliteterna finns såsom toalett dusch, betalstationen mm och även informera om busslinjer – affärer samt annan information om vårt närområde!

Vi har fått goda vitsord tidigare år – så vi tror säkert det finns någon som skulle tycka att detta hade varit jättespännande!
Lön utgår givetvis som är baserad på åldern! Hamnvärdarna arbetar enligt fastställd schema och som är fördelad i olika pass.

Anmäl ditt intresse med e-post till hamnkontoret.

Du kommer att bli kallad till ”anställningsintervju” (är inte så högtidligt som det låter) mest så vi kan lära känna varandra och att man får den informationen man behöver för att kunna klara av jobbet!

Man jobbar inte helt själva utan har en ”backup” om det skulle hända något!
Mer om detta när vi väl träffas.

Välkomna!
Falsterbokanalens Båtklubb
Per Jonas & Rickard

Translate »