Välj en sida

Månaden inleddes med att kommunen kallade till möte den 3 okt. för att stämma av vad som är på gång och hur vi skall gå vidare – följande stod att läsa på agendan:

Status info från kommunen/aktuellt FBK/Fortsatt samarbete.
Det var en delegation bestående av 3 tjänstemän plus Kommunfullmäktiges ordförande Carina Wutzler och 4 personer från FBK som hade en givande diskussion om vad som är på gång och vad som nu står framför oss. Vid detta tillfälle diskuterades också förlängning av våra tillfälliga bygglov som vi hade skickat in tidigare i år. Målsättningen är att Kommun och Sjöfartsverket skulle ha ett undertecknat avtal innan årsskiftet.
Ytterligare ett möte med kommunen var inbokat den 24 okt. och då var det kommunens nya projektledare tillsammans med planarkitekt som besökte klubben – där vi hade möjlighet att visa upp vår visionsmodell som i en jäkla vänster togs fram och dammades av.
Vid detta tillfälle lades det fram alla våra behov vi har för att dels tillgodose de miljökrav som idag finns från olika håll men även de önskemål och visioner vi har för att få en attraktiv och fungerande båthamn som vi kan vara stolta över och som båtgäster gärna vill komma tillbaka till. Med dessa möten i bagaget känns det som att vi är på (rätt) väg. Vi kan nog med tillförsikt se framemot en utvecklande och inspirerande framtid.

Annat som har hänt denna månad är att aktivitetskommittén har bjudit in medlemmarna till en Fondueafton – en välbesökt tillställning och gott var det! Mer är på gång – det finns möjligheter att läsa om kommande aktiviteter på vår hemsida.

Glöm nu inte att boka in höstmöte som är den 29:e november kl 19.00

Väl mött och ha en riktigt fin fortsatt höst!
Rickard Sommarin
Ordf.

Translate »