Välj en sida

Hej Alla medlemmar!
Nu går vi in i den mörka kanske lite trista perioden på året då båtsäsongen börjar gå mot sitt slut och båtarna skall åter upp ur hamnen och säkerställas inför nästa säsong. Klubbtjänstgöringar är i annalkande där medlemmar kan ställa upp och hjälpa till med ”magasinering” av hamnen med omnejd. Under ett antal helger har du möjlighet att medverka och tillsammans med andra medlemmar se till att allt blir gjort som behöver fixas innan kung Bore tar över. Det är ett gyllene tillfälle att också träffa andra medlemmar och utbyta erfarenheter/tips och andra idéer. Väl mött på hamnen!
FBK har inte fått någon ytterligare information angående Vellinge kommuns och Sjöfartsverkets dialog om hamnen – men vi hoppas att vi snart är där, så vi kan börja planera för vår och Visionsgruppens förslag på hur vi vill att hamnen skall fungera och vad den skall innehålla.
Som tidigare nämnts så har styrelsen tillsatt en” restauranggrupp” som har fått till uppgift att försöka hitta någon hugad restauratör som känner sig manad att driva restaurangen i vårt gamla klubbhus. De har fått in en del spekulanter och vi kommer att presentera vad gruppen kommit fram till lite senare under hösten/vintern. Det känns viktigt att Vi denna gång är ”med på banan” och får ett koncept som passar oss lite bättre än innan. Ber att få återkomma med mer info lite senare.
Höstmötet är i annalkande och vi kommer inom kort att gå ut med kallelse och information – så håll uppsikt i din maillåda så Du inte missar detta tillfälle att vara delaktig i beslut som eventuellt skall tas! Fram till dess vill jag önska Er en skön höst med många sköna dagar!

Rickard Sommarin
Ordf.

Translate »